utorok, 1. júna 2010

Plnena pecena fasirka na sposob sekanej

Sekana



CO POTREBUJETE:

prsia z jedneho kurata
sol
1/4 lyzicky mleteho cierneho korenia
1/2 lyzicky mletej sladkej papriky
suseny majoran
2 struciky cesnaku
1 vajicko
1 lyzicka ryzovej muky

do vnutra podla vasho vyberu:
2 uvarene vajicka
predvarena mrkva
brokolica
mozarrella (iny syr)


Sekana



AKO POSTUPOVAT:

Maso umyjeme, vysusime a pomelieme. Ja som ho posekala mixerom. Pomlete maso prelozime do misky, kde pridame zbytok surovin (okrem tych, co maju ist do naplne). Vsetko dobre premiesame, najlepsie rukou.

Sekana


Pekacik vystelieme velkym kusom alobalu, aby sa dalo donho maso zabalit. Na spodok ulozime polovicu masovej zmesi. Na nu do stredu ulozime napln (ja som pouzila syr). Napln zakryjeme druhou polovicou masovej zmesi a vytvarujeme bochnicek.

Sekana


Polejeme ho asi 1-2 lyzicami oleja a zabalime do alobalu. Tento miesok poldejeme trochou vody.

Sekana


Ruru vyhrejeme na 200st. a maso v nej pecieme 35 minut. Potom maso odbalime a dopecieme ho na 200st. dalsich 10 minut.

Sekana



Podavame so zemiakovym pyre a lubovolnym salatom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára