nedeľa 3. júla 2011

Len tak fotim . . . (1.)


1

2

3

4

5

6

7

11 komentárov:

  1. waaaw!!! tie raky ci co su to v tom mori, to je sila! uuuzasne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) su hrozne rychle, ked sa k nim chcem priblizit hned sa rozprchnu...ale ked si sadnem a nehybem sa a chvilku pockam zasa povyliezaju a je ich plne pobrezie...pekny pohlad.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...a dajú sa tie raky jesť?...máte tam aj divé, nebezpečné zvery?...krásne fotky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslim, ze ludia z okolitych dedin chodia chytat kraby a jedia ich (chytaju aj tie velke korytnacky, co chodia klast vajicka). My sme kedysi pekavali v pahrebe klepietka, ale to chytali take blede kraby, nie cervene. Inak take z pahreby...MNAM!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miška tak ,,len tak" foť ďalej :) fotečky sú moc pekné, dobre sa na to pozerá:) Moja mladšia dcéra je Indiou nadšená odkedy mali v knižnici ,,Andersenovú noc " spojenú s prednáškou o Indii a ľuďoch tam žijúcich:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No Miska, akurát so zhíkla pri tej fotke s rakmi!!! Ale vsetky sú fantastické, ty tam más vela zaujímavostí na fotenie!!Velmi sa tesím na dalsie krásne foto. Inak páci sa mi velmi aj tá s teliatkom, waaaauu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Slavka, vela ani nie, len je to ine ako doma na Slovensku :) a dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj mna najviac uputala fotka s tymi cervenymi potvorkami, super!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jen tak fotíš, ale krásně! Fakt smekám, focené krajin apod. mi nikdy nešlo a tohle jsou úplně úžasné fotky plné atmosféry. Zkrátka mají "duši" a svůj příběh, úžasné!

    OdpovedaťOdstrániť