nedeľa 13. novembra 2011

Ako inak... sťahujeme sa 😀

Aj kedysi sa ľudia sťahovali za prácou a za prísľubom niečoho lepšieho. A tak aj nás zasa čaká sťahovanie. Všetky skrine už zývajú prázdnotou, na podlahe sa nakopili krabice a kufre, celý byt ovláda organizovaný chaos a dnes odo mňa chce každý tisíc vecí naraz.... Zajtra nás čaká 4 hodinová cesta a následne vybaľovanie. Tentokrát budeme bývať priamo v liahni na krevety, pri mori... už sa teším na ten kľud a čerstvý vzduch.

Zatiaľ som nové prostredie videla len v noci, takže okolie neviem celkom ako vyzerá a byt bol v štádiu opravovania a maľovania.


(práce v kuchyni)


Ako správna slovenka by som na zajtrajšiu cestu mala vypražiť rezne a nakrájať chlieb 😀 ale miesto toho som len deťom napiekla malé rožteky, aby mali do čoho zahryznúť počas cesty. Recept na ne nájdete na tejto stránke. (ak by niekto mal záujem, vložím sem aj preklad receptu do slovenčiny).


rozteky


Cestou sa zastavíme na nejaké dobré indické jedlo.... nuž a zajtra už budeme zaspávať v iných posteliach. Trošku mi je ľúto opustiť náš byt, ale som zvedavá na nové prostredie a aj sa začínam tešiť. Zmena robí život zaujímavejším 🙂


deticky

5 komentárov:

  1. Prajem pevné nervy pri sťahovaní a potom príjemné bývanie Miška:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fúha, to je zaujímavá zmena, pravou nohou vpred ... :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miska, tie rozteky vyzeraju ako od mojej mamy!!! Ona ich robi k mliecnej fazulovej alebo sosovicovej polievke v piatky, ked sa nesmie maso a dava dovnutra aj kmin. Vydarili sa ti nadherne!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zivot je zmena...Miska, ja som sa pri kazdom stahovani zbavila mnohych zbytocnych veci, odlahci to priestor aj zivot. Prajem vela stastia v novom byvani, a tesim na nejake foto stade :))

    OdpovedaťOdstrániť