Kuracie fasirky s mrkvou vyprazane v rure

Kuracie fasirky s mrkvou vyprazane v rure


CO POTREBUJETE (na 6-7ks):

250g mleteho kuracieho masa
1/4 lyzicky mleteho cierneho korenia
1/3 lyzicky mleteho muskatoveho orieska
2 nastruhane struciky cesnaku
1 vajce
2 platky sendvicoveho chleba
sol podla chuti
1/2 lyzicky suseneho oregana
1 nastruhana mensia mrkva
(miesto mrkvy sa da pouzit nastruhana cvikla alebo cuketa)
1 lyzica struhanky
(do stredu fasirky mozete skryt aj kusok syra)

+ struhanka na obalenie
ghee na vyprazanie


Kuracie fasirky s mrkvou vyprazane v rure



AKO POSTUPOVAT:

Postupne pridame do misky vsetky suroviny na zmes na fasirky. Misku tesne uzavrieme a zmes nechame hodinku odpocivat v chladnicke. 

Plech na ktorom budeme fasirky vyprazat potrieme s ghee. Zo zmesi vytvarujeme fasirky, obalime ich v struhanke a ulozime na plech. 

Kuracie fasirky s mrkvou vyprazane v rure


Ruru vyhrejeme na 210-220st. a fasirky pecieme z kazdej strany asi 15 minut.


Ja som podavala so zemiakovym pyre. Ako dalsiu prilohu mozeme zvolit napr. uhorkovy alebo kapustovy salat, zavarene/nalozene uhorky alebo zavarenu/nalozenu cviklu.



Kuracie fasirky s mrkvou vyprazane v rure

Komentáre

Zverejnenie komentára