utorok, 5. januára 2016

Paneer Vada


Paneer vada





CO POTREBUJETE (na 7ks):

200g paneeru
hrst koriandrovej vnate
troska semienok ajwainu
sol
1 lyzicka ryzovej muky
3 lyzice cicerovej muky (besan)
5 lyzic vody
ryzova muka alebo kukuricny skrob na obalenie 
(odporucam pridat aj cervenu nadrobno nakrajanu cibulu a nadrobno nakrajanu zelenu chilli papricku)

arasidovy olej na vyprazanie


Paneer vada



AKO POSTUPOVAT:

Paneer vidlickou rozmrvime, pridame vsetky ostatne suroviny a rukou vymiesame na cesto, z ktoreho sa da modelovat. Rozdelime ho  na rovnako velke dieliky, vymodelujeme gulocky, ktore v dlaniach splostime. Kazdu pred vlozenim do horuceho oleja obalime v ryzovej muke (alebo kukuricnom skrobe). Prazime ako vo friteze / ponorene dohneda z oboch stran.

Paneer vada


Podavame s chutney.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára