pondelok, 7. novembra 2016

Kapustovo mrkvovy thoran


Kapustovo mrkvovy thoran



CO POTREBUJETE:

1 mensiu hlavku kapusty
2 stredne velke mrkvy
ghee
1 plocha lyzicka tmavej rimskej rasce
niekolko kari listkov
1 zelena chilli papricka
1/2 lyzicky mletej kurkumy
sol podla chuti
troska vody na podliatie
vacsia hrst cerstveho struhaneho kokosu


Kapustovo mrkvovy thoran



AKO POSTUPOVAT:

Kapustu nasekame nadrobno. Mrkvu ocistime a nastruhame najemno. V hrnci zohrejeme ghee, pridame rimsku rascu a nechame chvilku oprazit. Pridame chilli papricku a kari listky (pre viac palive chilli, papricku nakrajame nadrobno) a nechame listky prasknut. 

Kapustovo mrkvovy thoran


Potom pridame kapustu a premiesame. Dalej pridame mrkvu a sol, podlejeme trosickou vody, premiesame a pod pokrievkou na miernejsom ohni dusime 10 minut. Voda, ktoru sme pridali sa musi celkom vyparit.

Kapustovo mrkvovy thoran


Nakoniec pridame nastruhany kokos, premiesame, este 2 minutky restujeme na silnejsom ohni a odstavime z ohna. 

Kapustovo mrkvovy thoran


Podavame s plackami ako Chapati alebo Paratha.



Kapustovo mrkvovy thoran

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára