tag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post596994721942153095..comments2023-04-05T07:09:47.408-07:00Comments on Recepty z Indie / Recipes from India: NaanMichaela Samanthttp://www.blogger.com/profile/08688903919408969951noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-75002771089440883422021-08-17T20:58:19.794-07:002021-08-17T20:58:19.794-07:00Ďakujem, teším sa 🙂❤Ďakujem, teším sa 🙂❤Michaela Samanthttps://www.blogger.com/profile/08688903919408969951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-17550556813982211342021-08-15T13:16:01.817-07:002021-08-15T13:16:01.817-07:00Vyborny naan velmi nam chtutil len som pouzila muk...Vyborny naan velmi nam chtutil len som pouzila muky ktore som doma mala ... a nakombinovala som ich s celozrnnou <br />Lenkahttps://www.blogger.com/profile/12745145900017631593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-46270904767949127392015-12-21T21:07:38.351-08:002015-12-21T21:07:38.351-08:00Nie je za co Katka, nech sa Naan podari :)Nie je za co Katka, nech sa Naan podari :)Michaela Samanthttps://www.blogger.com/profile/08688903919408969951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-79241632816169423462015-12-20T10:52:11.657-08:002015-12-20T10:52:11.657-08:00Dakujem krasne!
Dakujem krasne!<br />Katkahttps://www.blogger.com/profile/06590897579242768728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-50935617849186893922015-11-24T00:41:34.311-08:002015-11-24T00:41:34.311-08:00Ak ma cesto dobre podmienky, tak mu pol hodinka st...Ak ma cesto dobre podmienky, tak mu pol hodinka staci. Ak by kyslo pomalsie, moze kysnut dlhsie, max. 1 hodinu. Ale ja vacsinou nechavam len tu pol hodinu.Michaela Samanthttps://www.blogger.com/profile/08688903919408969951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-55928410661260436722015-11-23T02:16:27.261-08:002015-11-23T02:16:27.261-08:00Vyzera skvele. Mozem sa len prosim spytat, ako dlh...Vyzera skvele. Mozem sa len prosim spytat, ako dlho treba nechat kysnut cesto? Dakujem. KatkaKatkahttps://www.blogger.com/profile/06590897579242768728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-48612425872089729172013-05-06T02:26:14.673-07:002013-05-06T02:26:14.673-07:00Super, to som velmi rada, ze sa podarili :)Super, to som velmi rada, ze sa podarili :)Michaela Samanthttp://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-256402213809410822013-05-06T00:13:01.745-07:002013-05-06T00:13:01.745-07:00Mně se povedly úplně dokonale měkké. Vyválela jsem...Mně se povedly úplně dokonale měkké. Vyválela jsem dotenka, nechala pak cca půl hodiny kynout na plechu a pekla jsem na 250 asi 3 min. Poté pomazala máslem, dala na talíř do igelitové tašky. Skvělý recept!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-54598065707927313502012-12-17T07:27:37.075-08:002012-12-17T07:27:37.075-08:00Ahoj,tak koukám na tvůj blog a jsem nadšená! Indic...Ahoj,tak koukám na tvůj blog a jsem nadšená! Indická kuchyně je jedna z mých nejoblíbenějších vůbec a naan miluju. Nějaký recept už mám ,ale zkusím i tento. <br>Já mám s pečením nejlepší zkušenost takovou, že zapnu troubu do módu gril, plech dám rozpálit úplně na nejvyšší rošt v troubě a peču chvilku, jen pár minut, než se udělají bubliny.Veronika (Z ghetta blog)http://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-83710483227779857842011-11-15T10:21:20.049-08:002011-11-15T10:21:20.049-08:00Dakujem a budem drzat palce :) Este taka poznamka,...Dakujem a budem drzat palce :) Este taka poznamka, treba ich piect pri co najvyssej teplote a potom kratsiu dobu...ja som opisala pri tych 250st. pretoze moja piecka nema vyssi vykon. Tak ak mate ruru, kde sa vam da nastavit vyssia teplota, skuste ju zvysit a potom kontrolovat a piect kratsie. DLhsim pecenim viac tvrdnu a original sa robi v peci Tandoori, kde je vysoka teplota a placky su velmi rychlo hotove. Naan z rury nikdy nebude ako z Tandoori :)Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-85490425798061611792011-11-15T08:48:21.209-08:002011-11-15T08:48:21.209-08:00Moc děkuji za radu - tušila jsem to, ale jistá si,...Moc děkuji za radu - tušila jsem to, ale jistá si, pravda, úplně nebyla. Příště to už prostě dopadnout dobře musí :)! Přeji hodně chuti do psaní a vůbec vymýšlení dobrých receptů :)! MarieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-59499093655415219022011-11-13T17:23:35.601-08:002011-11-13T17:23:35.601-08:00Mila Marie, aby placky neboli tvrde, nesmu sa vyva...Mila Marie, aby placky neboli tvrde, nesmu sa vyvalkat prilis na tenko, pretoze sa vysusia. Nabuduce skuste nechat ich aspon 3-4 mm hrube. Ak je placka hrubsia nevysusi sa tak rychlo a ak ju nahodou na niektorych miestach vyvalkate na tensie sama uvidite, ze tam sa aj rychlejsie upecie dohneda. Drzim palce, aby to nabuduce dopadlo podla vasich ocakavani :) Je pravda, ze som nemala napisat "na tenke", clovek si to nevie potom poriadne predstavit a z fotky to az take jasne nie je.Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-28005940563137337242011-11-13T15:43:53.679-08:002011-11-13T15:43:53.679-08:00Moc děkuji za parádní recept, pěkně popsaný a nafo...Moc děkuji za parádní recept, pěkně popsaný a nafocený! Vyrobila jsem přesně dle návodu 8 placek a jen mi není jasná jedna věc: netušíte, co jsem udělala špatně, když byly placky takové jakoby tvrdší a "neohnutelné" Nebyly špatné, ukousnout se krásně daly :), ale vláčné ani náhodou. Vyválela jsem je hodně natenko... Předem velice děkuji za jakoukoliv odpověď :), MarieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-40105314072583160312011-11-07T23:57:10.518-08:002011-11-07T23:57:10.518-08:00mmmm urcite boli mnam, dobra kombinaciammmm urcite boli mnam, dobra kombinaciaMichaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-65771324759436437802011-11-07T23:42:35.730-08:002011-11-07T23:42:35.730-08:00ja som jedla s koriandrom-zelenym a cesnakom-boli ...ja som jedla s koriandrom-zelenym a cesnakom-boli naozaj vyborne(nerobila somja,Nishan priniesol odniekial)Zuzanahttp://www.blogger.com/profile/11290438006658309866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-37971761006038202982011-09-18T18:15:59.687-07:002011-09-18T18:15:59.687-07:00Nuz....tandoori je tandoori :)Nuz....tandoori je tandoori :)Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-4740437298302790872011-09-18T14:10:22.225-07:002011-09-18T14:10:22.225-07:00tak som ich dnes zvrtla a skutocne mozem povedat, ...tak som ich dnes zvrtla a skutocne mozem povedat, ze veru neboli take fajnuckave ako od inda na rohu :o(, prva mi bola presne taka, ako pise kolegynka nado mnou, ale potom som skratila dobu pecenia a ostatne boli uz omnoho lepsie...na original nemaju, ale s kormou chutili bajecne....vdaka za recept...budem urcite opakovat, ale najprv vyskusam aj ostatne tvoje placky....vybusnanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-79934526147060672852011-09-01T18:31:20.253-07:002011-09-01T18:31:20.253-07:00:):)Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-57500732838614520742011-09-01T08:00:22.851-07:002011-09-01T08:00:22.851-07:00Sbíhají se mi sliny.Sbíhají se mi sliny.Ameliehttp://www.blogger.com/profile/04340347817133909475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-50835213665377106302011-06-08T05:21:21.100-07:002011-06-08T05:21:21.100-07:00Takový recept jsem zrovna potřebovala, nedávno jse...Takový recept jsem zrovna potřebovala, nedávno jsem totiž ukořistila v Praze plnou sklenici ghí a mám tudíž "ghíové období," dávám ho do všeho. Naan vypadá jako vláčnější varianty pizzy, trik s utěrkou s radostí vyzkouším :)La Cuocahttp://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-22972735098181154582011-06-08T05:21:19.756-07:002011-06-08T05:21:19.756-07:00Tak drzim palce, nech sa vydari :)Tak drzim palce, nech sa vydari :)Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-82089954654157142322011-06-08T05:19:37.206-07:002011-06-08T05:19:37.206-07:00Takový recept jsem zrovna potřebovala, nedávno jse...Takový recept jsem zrovna potřebovala, nedávno jsem totiž ukořistila obrovskou sklenici ghí a mám teď ghíové období, používám ho všude :)Naan vypadá jako vláčnější alternativa pizzy, pustím se do něj. Děkuji za inspiraci :))La Cuocahttp://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-64108056059322556512011-06-04T00:15:46.870-07:002011-06-04T00:15:46.870-07:00Ahoj Irenka, dakujem velmi za tvoj odkaz, potesil ...Ahoj Irenka, dakujem velmi za tvoj odkaz, potesil ma. Budem velmi rada, ak skusis nieco z toho, co som sem uverejnila, porovnas a das vediet ako vam chutilo :) Drzim palce, aby rodinna oslava dobre dopadla, dobre sa bavte. Prajem pekny vikend :)Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-84670399716034392482011-06-03T14:45:25.684-07:002011-06-03T14:45:25.684-07:00Ahoj Miška,teda klobouk dolů. Na Tvé stránky jsem ...Ahoj Miška,<br>teda klobouk dolů. Na Tvé stránky jsem narazila úplně náhodou,když jsem po návratu z Indie měla chuť na něco indického, teda hlavně na naan. Ten mi asi "chutí" ze všeho nejvíc. Navštěvuji Indii služebně tak jednou za rok a vždycky se strašně ráda vracím domů. Takže Tě bezmezně obdivuji, jak to zvládáš nejen v indické kuchyni. moc Ti přeju, aby se Ti povedlo se dostat domů za rodiči a třeba i navštívit svého "oblíbeného kuchaře". Dovedu si naprosto živě představit čím si asi prošla. A i když Indie mi velmi přirostla k srdci, i jsme s přítelem uvažovali, jaké by to bylo tam zůstat,asi bych to nezvládla. Opravdu máš můj obdiv a držím palečky, aby se Ti dařilo. Zítra máme rodinnou oslavu, chystám tu klasiku, žloutkové věnečky, dort, nakládám maso na gril, ale určitě přidám podle Tvého receptu i naan.Už se moc těším. a nejen na to. Kormu určitě také zkusím.<br>Měj se. Namaskar...IrčaIrenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-86777903265777166422011-05-28T21:28:06.733-07:002011-05-28T21:28:06.733-07:00Nuz domaci naan nikdy nebude ako z restiky, pretoz...Nuz domaci naan nikdy nebude ako z restiky, pretoze tie v restikach robia v tandoori peciach, ktore maju vysoku teplotu a tu tazko dosiahnut doma v rure. Skusila som robit na panvici, v piecke z jednej muky, z druhej, skombinovane, ale nikdy to nebude uplne ako to v tandoori :( Tento recept je na cesto a dalej to pecenie uz su domace podmienky, takze chyba bude v tom peceni. Inak mi svagrina poradila po upeceni ho dat na par minut rovno do plamena na horaku ak mas plynovy sporak. Z oboch stran ho este chvilku v tom plameni opiect. Neskusala som to zatial.Michaela (Recepty z Indie)http://www.blogger.com/profile/05149810739575244566noreply@blogger.com