CO POTREBUJETE:
4 struciky cesnaku
1 velka cibula
1 mensia zelena paprika
1 velka paradajka
1/2 hrnceka sosovice; namocime na hodinu vo vode
1 lyzicka Garam masala
1/4 lyzicky mleteho cierneho korenia
sol
olej
1 lyzica sladkej smotany
voda
platky syra Cheddar do sendvicov
AKO POSTUPOVAT:
V panvici zohrejeme olej a oprazime cesnak a cibulu nasekane nadrobno, kym cibula dobre zmakne.
Pridame papriku nakrajanu na mensie kusky a opekame, kym nezmakne.
Pridame paradajku nakrajanu na mensie kusky, Garam masala a cierne korenie a dusime kym sa paradajka nerozpadava.


Pridame sosovicu a podlejeme vodou a prikryte varime na slabom ohni, kym sosovica nie je uvarena do makka.

Pridame smotanu, osolime a prejdeme varom. Sosovica ma mat hustejsiu konzistenciu, preto nepodlievat prilis vela vodou, radsej pocas varenia priliat teplu vodu, ak sa vyvari.

Zmes sosovice nechame vychladnut.
Na platok chleba dame platok Cheddaru, vrstvu sosovice, prikryjeme chlebom a upecieme sendvic.

Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára