tag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post2334742385759177097..comments2023-04-05T07:09:47.408-07:00Comments on Recepty z Indie / Recipes from India: Zemiakovo-baklažánové karí / Potato and brinjal curryMichaela Samanthttp://www.blogger.com/profile/08688903919408969951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-8827357144691344812014-01-02T06:00:20.083-08:002014-01-02T06:00:20.083-08:00Ono je to asi skor moj zvyk s tou solou :) Ale ked...Ono je to asi skor moj zvyk s tou solou :) Ale ked robim zemiakove pyre, tiez solim hned. Som rada, ze vam chutilo, dakujem a prajem vsetko dobre v novom roku.Michaela Samanthttps://www.blogger.com/profile/08688903919408969951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-659175951305548910.post-58274985768463513652014-01-02T04:20:08.519-08:002014-01-02T04:20:08.519-08:00Je to opravdu skvělé kari! Přišla jsem na chuť tom...Je to opravdu skvělé kari! Přišla jsem na chuť tomu, jak se ve Vašich receptech často napřed jemně osmaží koření na oleji a až poté přidají další suroviny, jídlo je pak krásně provoněné :) Je nějaký důvod, proč se v Indii přidává sůl až nakonec? V Čechách se vždy přidává co nejdříve, protože brambory jsou pak teoreticky "lépe" osolené, než kdyby se to přidalo až pak, neboť mají čas se v té soli povařit. Děkuji za výborné recepty, často se na Váš blog chodím inspirovat :) MarieAnonymousnoreply@blogger.com