štvrtok 10. júna 2010

Mangovo-jogurtová zmrzlina / Mango and yogurt ice cream



ČO POTREBUJETE:

200ml jogurt biely (grécky)
200ml šľahačková smotana
cukor podľa chuti, ak je mango kyselšie
1 veľké mango (benganapalli)



AKO POSTUPOVAŤ:

Šľahačku vyšľaháme, mango rozmixujeme zvlášť. Do šľahačky zamiešame jogurt, mangovú dužinu a nakoniec cukor, podľa potreby. Zmrzlinu rozdelíme do nádobiek a dáme zamraziť.

2 komentáre:

  1. Já bych si tak dala,mňam,mňam....E.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V Kaufu měli mango asi poslední 6ks,z Brazilie.Některé byly moc měkké a pohnilé,tak jsem zase nic nekoupila,snad příště....E.

    OdpovedaťOdstrániť