sobota, 19. novembra 2011

Peceny cicer

IMG_6300


CO POTREBUJETE:

sol
tandoori masala
troska olivoveho oleja


IMG_6297



AKO POSTUPOVAT:

Cicer si na noc namocime. Rano ho scedime a zlahka utierkou vysusime. Pridame sol a korenie a premiesame. Rozlozime ho na pekac a pokvapkame olejom. Ruru predohrejeme na 180st. a cicer pecieme asi 25 minut.

IMG_6279



Inspiracia.

4 komentáre:

  1. Miska,vyzera to super..tiez sa uz na to dlhsie chystam,lebo mam odlozeny jeden recept na polievku,na ktoru takyto podobny peceny cicir ide..uz sa na nu chystam asi 2 tyzdne,ale manzelik mi ochorel,a teraz nemoze nic papat:(..tak musim pockat :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mnam mnam Miska! ja taketo pochutinky mozem. aj soju oprazenu na panvici papam, ale cicer som este neskusala!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mnam, toto urcite skusim, ja cicer milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mnam, toto urcite vyskusam, cicer sme si oblubili a vecer moj chlap rad vyhryza slane, tak nech ma nieco zdrave :))

    OdpovedaťOdstrániť