sobota 19. novembra 2011

Pečený cícer

IMG_6300


ČO POTREBUJETE:

soľ
tandoori masala
troška olivového oleja


IMG_6297



AKO POSTUPOVAŤ:

Cícer si na noc namočíme. Ráno ho scedíme a zľahka utierkou vysušíme. Pridáme soľ a korenie a premiešame. Rozložíme ho na pekáč a pokvapkáme olejom. Rúru predohrejeme na 180st. a cícer pečieme asi 25 minút. 

IMG_6279


4 komentáre:

  1. Miska,vyzera to super..tiez sa uz na to dlhsie chystam,lebo mam odlozeny jeden recept na polievku,na ktoru takyto podobny peceny cicir ide..uz sa na nu chystam asi 2 tyzdne,ale manzelik mi ochorel,a teraz nemoze nic papat:(..tak musim pockat :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mnam mnam Miska! ja taketo pochutinky mozem. aj soju oprazenu na panvici papam, ale cicer som este neskusala!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mnam, toto urcite skusim, ja cicer milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mnam, toto urcite vyskusam, cicer sme si oblubili a vecer moj chlap rad vyhryza slane, tak nech ma nieco zdrave :))

    OdpovedaťOdstrániť