ČO POTREBUJETE:
cícer (použila som hnedý) / chickpeas (I used brown)
soľ / salt
tandoori masala / tandoori masala
tandoori masala / tandoori masala
troška olivového oleja / olive oil
AKO POSTUPOVAŤ:
Cícer si na noc namočíme. Ráno ho scedíme a zľahka utierkou vysušíme. Pridáme soľ a korenie a premiešame. Rozložíme ho na pekáč a pokvapkáme olejom. Rúru predohrejeme na 180st. a cícer pečieme asi 45 minút. / Soak chickpeas overnight. Strain in the morning and dry with clean kitchen cloth. Add salt and tandoori masala and mix well. Place chickpeas on baking tray in one layer, drizzle with oil. Preheat your oven to 180deg. and bake chickpeas for 45min.
Miska,vyzera to super..tiez sa uz na to dlhsie chystam,lebo mam odlozeny jeden recept na polievku,na ktoru takyto podobny peceny cicir ide..uz sa na nu chystam asi 2 tyzdne,ale manzelik mi ochorel,a teraz nemoze nic papat:(..tak musim pockat :(
OdpovedaťOdstrániťmnam mnam Miska! ja taketo pochutinky mozem. aj soju oprazenu na panvici papam, ale cicer som este neskusala!
OdpovedaťOdstrániťmnam, toto urcite skusim, ja cicer milujem :)
OdpovedaťOdstrániťmnam, toto urcite vyskusam, cicer sme si oblubili a vecer moj chlap rad vyhryza slane, tak nech ma nieco zdrave :))
OdpovedaťOdstrániť