pondelok 23. septembra 2013

Pečená kapusta

Pecena kapusta



ČO POTREBUJETE:

1 menšiu kapustu
cesnak
soľ
sušenú bazalku
olivový olej



Pecena kapusta



AKO POSTUPOVAŤ:

Kapustu nakrájame. Pekáč vystelieme alobalom a pokvapkáme olivovým olejom. Kapustu uložíme v jednej vrstve. Pridáme strúčiky cesnaku. (Kľudne môžete použiť viac alebo na kapustu položiť aj celú hlavičku cesnaku.) Osolíme, pridáme troška sušenej bazalky. Zasa troška pokvapkáme olivovým olejom. Rúru predohrejeme na 180st. a kapustu pečieme odokrytú 25 minút.

Pecena kapusta


Môžeme podávať samotnú, ako šalát, ako náplň do sendvičov, či bagiet alebo ako prílohu ku grilovaným, pečeným mäsám, či steakom.



Pecena kapusta

1 komentár: