nedeľa 25. mája 2014

Koniec nasej prvej velkej rodinnej cesty

Posledny den cestovania sme stravili v meste Kudal, kde svagrina cakala na potvrdenie listka na vlak. Stravili sme ho lenosenim a jedenim (a niekto aj pitny rezim dodrziaval).


11IMG_2603
Priprava Pav Bhaji.

11IMG_2606
Pav Bhaji.




11IMG_2609

11IMG_2731

11IMG_2866


A tu sa nas vylet konci. Po prichode domov sme sa prestahovali, letne prazdniny stale pokracuju a my sa teraz zakusneme do domacich uloh a projektov, ktore deti dostali na leto. Dufam, ze sa vam prispevky pacili a videli ste nieco nove o Indii. Dakujem za vas zaujem a pozastavenie :)

8 komentárov:

  1. Milá Michaela,
    veľmi rada pozerám a čitam všetko čo publikujete a vďaka tomu mám možnosť nahliadnuť do nádhernej krajiny.Váš výklad k obrázkom je veľmi zaujímavý a pre mňa je to ako cestovať po krajine.Srdečná vďaka a zároveň vyslovujem obdiv nad vašou domestifikáciou.Obdivujem vás za to.Nech sa vám darí a vašej milej rodinke tiež.Teším sa naďalej na vaše príspevky a recepty.Troška som začala experimentovať s indickými koreninami a tak verím že sa niečo od vás ešte naučim.Vďaka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za velmi mily komentar :) Som rada, ze prispevky sa vam pacia a ak nieco vyskusate uvarit, dajte vediet ako chutilo, ci nechutilo. Kazda pripomienka je vitana :)

      Odstrániť
  2. Míšo, je to nádhera.
    Nejen, že podle Tvých receptů vařím, ale stejně tak číst tvoje zážitky z cestování je úžasné. Doufám, že jednou budu moct poznat Indii "na vlastní kůži".
    A článek o indickém školství byl přesně to, co mě už dlouho zajímalo.
    Nepřestávej!
    Eva :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mila Miska, precitala som aj posledny prispevok....konstatujem, ze ste mali krasnu dovolenku, videli ste mnoho krasnych veci....tvojimi prispevkami si mi potvrdila moj nazor, ze India a zivot v nej je diametralne odlisny ako je Europa, je to obrovska krajina s nadhernou prirodou, bohatou kulturou, nadhernymi historickymi pamiatkami...je taka ina, ale je nadherna....vdaka za kazdy jeden prispevok...viem, kolko casu zaberie spracovat takyto prispevok....vdaka zato, ze si si nasla cas a svojimi prispevkami si nam umoznila spoznat cast tejto obrovskej krajiny.... NAMASTE INDIA ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to nádhera. Závidím, že človek má toto všetko na dosah ruky - v dobrom, viem, že ja by som asi žiť v krajine natoľko odlišnej od tej našej nevedela. Dúfam, že raz sa tam aspoň pozriem, tento blog je pre mňa inšpiráciou...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, ze blog sa vam paci :) Ono vsetko ma svoje pre aj proti. Krajina krasna, len keby si ju ludia tak nenicili.

      Odstrániť