ČO POTREBUJETE:
2 hrnčeky lotosových semien (makhana) / 2 cups of makhana (lotus seeds)
olej / oil
1 plochá lyžička tmavej rímskej rasce (shah jeera) / 1 flat tsp of black cumin (shah jeera)
2 zelené chilli papričky / 2 green chillies
1/3 lyžičky mletej kurkumy / 1/3tsp of turmeric
soľ / salt
AKO POSTUPOVAŤ:
V hrnci zohrejeme olej. Pridáme rímsku rascu, chilli papričky a asafoetida. Necháme rascu rozvoňať. Potom pridáme karí lístky a necháme prasknúť. / Heat some oil in the pot. Add black cumin, chillies and asafoetida. Let the cumin pop up. Then add curry leaves and let them pop up too.
V
hrnci zohrejeme olej. Pridame rimsku rascu, chilli papricy a
asafoetida. Nechame rascu rozvonat. Potom pridame kari listocky a
nechame prasknut. - See more at:
http://akochutimasala.blogspot.in/2014/06/makhana-lotosove-semena-ako-snack.html#sthash.KAL6BPWO.dpuf
V
hrnci zohrejeme olej. Pridame rimsku rascu, chilli papricy a
asafoetida. Nechame rascu rozvonat. Potom pridame kari listocky a
nechame prasknut. - See more at:
http://akochutimasala.blogspot.in/2014/06/makhana-lotosove-semena-ako-snack.html#sthash.KAL6BPWO.dpuf
Ďalej pridáme mletú kurkumu a prehrejeme. / Add turmeric.
Ihneď pridáme lotosové semená a soľ, premiešame a na miernejšom ohni restujeme za občasného premiešania asi 2-3 minúty. / Add lotus seeds and salt, stir well and on low heat fry for about 2-3 minutes. Stir constantly.
Podávame teplé, ihneď ako snack. / Serve hot as a snack.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára