utorok 7. februára 2012

Methi Murgh Kadhai

Methi murgh kadhai




ČO POTREBUJETE:

2 kuracie stehná aj s kĺbom; vykostené a pokrájané na rezančeky 
2 lyžice paradajkového pretlaku
4 strúčiky cesnaku
1/2 lyžičky mletého kašmírskeho chilli korenia
olej
1/2 lyžičky rímskej rasce
soľ
1/3 lyžičky mletej kurkumy
troška vody na podliatie
za hrsť nasekanej senovky gréckej - čerstvých lístkov 
za hrsť nasekanej vňate koriandru


Methi murgh kadhai



AKO POSTUPOVAŤ:

V miske zmiešame paradajkový pretlak, nastrúhaný cesnak a chilli korenie.

Methi murgh kadhai



V hlbšej panvici zohrejeme olej. Pridáme rímsku rascu a počkáme chvíľku kým praskne a zavonia. Oheň zmiernime a pridáme paradajkový pretlak (miesto pretlaku môžete použiť 2 rozmixované paradajky). Pol minútky necháme prehriať. Pridáme kurkumu.

Methi murgh kadhai



Ďslej pridáme kuracie rezančeky a osolíme. Dobre premiešame.

Methi murgh kadhai



Podlejeme troškou vody, privedieme ju k varu, znova oheň zmiernime, panvicu prikryjeme a varíme 15 minút.

Methi murgh kadhai



Potom pridáme nasekanú senovku grécku a koriandrovú vňať, premiešame, zakryjeme a minútku necháme prehriať. Odstavíme panvicu z ohňa a zakryté necháme 10 minút odležať.

Methi murgh kadhai



Podávame buď s dusenou ryžou, s Jeera rice alebo nejakým jednoduchým Pulaom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára