pondelok 22. februára 2021

Ahojte!

Pozdravujem všetkých, čo sem po rokoch ešte zablúdia. Ospravedlňujem sa, ak som neodpovedala na komentáre, ktoré ste tu zanechali. Z určitých dôvodov (ktoré nebudem rozoberať) som prestala na blog písať, ale blog tu pre vás zostal (aj keď chvíľku štrajkoval), aby ste mohli variť a preniesť sa do Indie cez moje príspevky a fotografie. Tak dúfam, že občas poslúžil. Nie, nový recept pridávať teraz hneď nejdem (nevylučujem to však v blízkej budúcnosti), chcela som týmto príspevkom len reagovať na pár správ a mailov, v ktorých ste sa pýtali, či je všetko ok keďže stránka utíchla. Všetko je ok :) a dúfam, že aj vy všetci ste ok a čoskoro nás opäť vypustia žiť normálne. Pridávam len tak pár obrázkov z pred roka, keď sme ešte dýchali bez masiek.





















































Všetkých vás zdravím a držte sa, nech je toto obdobie už za nami 🙂❤

12 komentárov:

  1. Milá Miška,veľmi držím palce Tebe,aj dievčatkám...verím,že príde čas a bude aj lepšie.Ostávajte v zdraví a pozdravujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prajem Vam vsetko len najlepsie. Dakujem, ze ste vytvorila tuto uzastnu stranku, dost casto z nej varim. Mame doma radi indicke jedla.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi sa teším, že ste sa na túto stránku vrátili! Prvýkrát som sem zavítala asi pred pol rokom, keď som sa začala zaujímať o indickú kuchyňu a mrzelo ma, že štrajkuje a nedalo sa objaviť všetky jej zákutia. Páči sa mi, že píšete veľmi zrozumiteľne, presne tak to potrebujem :) a môžem povedať, že vďaka Vašim článkom som sa prestala báť experimentovania v kuchyni a indicky ladené jedlá sú už u nás na bežnom poriadku. Ďakujem za Vašu pomoc, o ktorej ani netušíte! :-) Prajem pevné zdravie a nech sa Vám darí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, ze vas stranka motivuje skusat nieco nove 🙂 Pozdravujem a zelam pevne zdravie aj vam ❤

      Odstrániť
  4. Dobrý den, Míšo, mám Vaše stránky nastavené v oblíbených v prohlížeči, jsem tu pečená, vařená, mám tu oblíbené stálice, často hledám podle surovin, které mám zrovna doma ("Hmm, tak co by z toho asi uvařila Miška?"). Pokud budete mít čas a chuť, rozhodně uvítám i nové recepty nebo třeba stránky surovin, koření, atd. Děkuji za Vaši práci a přeji Vám i Vaší rodině vše dobré a pevné zdraví!
    Anča (zcesty.net)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, pozdravujem a taktiez prajem pevne zdravie. Obcas urcite nieco pridam 🙂❤

      Odstrániť
  5. Milá Miška,
    k Vašej kuchyni som sa dostala po prečítaní Vašej knihy, ktorú som objavila v mestskej knižnici. Bolo to ešte v roku 2015, v čase, keď sme sa s manželom rozhodli zmeniť našu kuchyňu smerom k pestrejšej zdravšej strave. Odvtedy je “india” na našom stole aspoň raz do týždňa a receptíky sú väčšinou z Vašej stránky. Milujem, keď cítim v ústach tú výbornú chuť indického jedla ešte dlho po najedení sa; taký “ chvostík” ako po glgu dobrého vína. Pravé indické korenie si kupujem v Thali, vegetariánskej indickej reštaurácii v Bratislave, kde sa občas aj dobre najeme, len mávajú rýchlo vypredané:).
    Som veľmi rada, že ste sa k písaniu opäť vrátili, preto Vám aj píšem, aby som Vás aspoň trošku povzbudila a možno aj trošku sebecky, aby som nestratila autentické indické recepty písané pre normálnych našincov. Vaše slová a recepty sú jednoducho také prirodzené, cítiť z Vašich riadkov lásku nielen k jedlu.
    Obdivujem každého človeka, ktorý keď cíti, že potrebuje od života viac ako mu poskytuje vlastné mesto, dokáže opustiť šťastné rodinné zázemie a vezme odvahu a nájde šťastie v inej krajine. A vy mate odvahu nám ešte aj písať o vlastných zážitkoch; jednoducho ďakujem za Vašu Indiu.
    Veľa šťastia a píšte a píšte a píšte. Nelka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto ma velmi potesilo 🥰 dakujem pekne, pozdravujem ❤

      Odstrániť
  6. Tak jsem si zase prisla pro recept a počíst si u tebe a jake mile prekvapeni, Miska se nam vratila :-) Vitej u sebe a mezi nami!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka Miska ❤ tie 4 roky mimo vsetkeho boli na nieco dobre 🙂

      Odstrániť