streda 3. februára 2016

Natierka z brokolicovych hlubov

Ak vam zostanu hluby z brokolice, nevyhadzujte ich. Su jedle a vyborne. Mozete ich nadrobno nakrajat a pouzit do akehokolvek subzi - stir fry, pridat ich oblansirovane k zemiakovemu pyre a vymixovat spolu s nim, pridat ich do omelety alebo si urobit takuto dobru natierku. 


Natierka z brokolicovych hlubov





CO POTREBUJETE:

hluby z jednej brokolice
hrst kesu orechov
sol podla chuti
1-2 struciky cesnaku
stipka mleteho cierneho korenia
stipka tandoori masala 
(alebo ina zmes, ktora vam chuti)
niekolko listkov bazalky
(pouzila som thajsku)


Natierka z brokolicovych hlubov



AKO POSTUPOVAT:

Brokolicu oblansirujeme. Kesu orechy na pol hodiny namocime. Potom dame oboje do mixera a vymixujeme s pridanim trosky vody. Pridame zbytok surovin a znova premixujeme. Natierku dame vychladit a podavame s chlebom alebo pecivom. 

Natierka z brokolicovych hlubov


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára