ČO POTREBUJETE (na 2 porcie):
250g čerstvej kuracej pečene
olej + maslo
1/3 lyžičky mletého čierneho korenia
1/2 lyžičky drvenej rasce
troška vody
1/2 lyžičky sladkej mletej papriky
1 lyžica horčice
soľ + podravka
AKO POSTUPOVAŤ:
Pečeň očistíme a prepláchneme. Pokrájame ju na menšie kúsky.
V panvici zohrejeme olej a maslo. Pridáme nakrájanú pečeň, mleté čierne korenie, drvenú rascu a premiešame. Necháme ju zatiahnuť. Podlejeme len trošičkou vody, pridáme mletú papriku a horčicu, premiešame a prikryté dusíme 10min.
Hotovú pečeň osolíme, aj s podravkou a odstavíme z ohňa.
Necháme ju 15min pod pokrievkou a potom podávame s chlebom alebo so zemiakovou kašou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára