Aloo baigan ki subzi (zemiaky s baklažánom)
Aloo baigan sukha (zemiaky s baklažánmi)
Aloo Bhindi (zemiaky s okrou)
Aloo Gobi masala (zemiaky s karfiolom)
Aloo Gobi s Panch phoron (zemiaky s karfiolom s chuťou 5. korení)
Aloo chole (zemiaky a cícer)
Aloo Lasuni (zemiaky s cesnakom)
Aloo Matar (zemiaky a hrach)
Aloo matar kofta
Aloo methi (zemiaky s chuťou čerstvej senovky gréckej)
Aloo Palak (zemiaky so špenátom)Aloo baigan sukha (zemiaky s baklažánmi)
Aloo Bhindi (zemiaky s okrou)
Aloo Gobi masala (zemiaky s karfiolom)
Aloo Gobi s Panch phoron (zemiaky s karfiolom s chuťou 5. korení)
Aloo chole (zemiaky a cícer)
Aloo Lasuni (zemiaky s cesnakom)
Aloo Matar (zemiaky a hrach)
Aloo matar kofta
Aloo methi (zemiaky s chuťou čerstvej senovky gréckej)
Aloo Paneer kofta
Aloo Paneer tikki
Aloo Posto (zemiaky s bielym makom)
Aloo subzi
Aloo Tamatar (zemiaky s paradajkami)
Avarakkai Thoran
Baklažánová Bharta (baklažánový dip alebo príloha)
Baklažánová Bharta s jogurtom
Baklažánová masala s melonovými semienkami
Baklažánové čatní
Baklažánové karí s chutou kokosového mlieka a koriandra
Baklažánové Subzi od Sonal
Baklažánové subzi s kokosovým mliekom
Baklažánovo - koriandrové subzi
Baklažánovo - zemiakové subzi so senovkou gréckou
Baklazan s tarkou
Batata Pohe (raňajky - ryžové fliačky/vločky so zemiakmi)
Besan Okra
Brokolicové Kootu
Chettinad hubovo cicerova masala
Cibuľové Bhaji
Cibuľové Subzi
Cícer na cibuľke
Cícerový Sundal
Cícerový Thoran
Cvikla s kokosom
Cviklové čatní
Dahi Aloo (zemiaky s jogurtom)
Dum Aloo
Dhum Gobi
Dusená paprika s kokosom
Dusená zelenina s masala z karí lístkov
Dusené zemiaky s masala z karí lístkov
Dusený plantain so zemiakmi
Fazuľkový thoran
Fazuľové struky so sezamom
Gajar matar ki subzi (mrkva s hrachom)
Galouti kabab (kabab z fazule rajma)
Ghugni (snack zo žltého hrachu)
Gobi Chole
Gobi Kheema (strúhaný karfiol)
Gobi Manchurian (karfiol)
Gobi Matar (karfiol a hrach)
Gobi Musallam
Gobi Tamatar (karfiol a paradajky)
Hnedý cícer na cibuli
Horse gram kootu
Horse gram thoran
Horse gram usal
Hrach v besane
Hrášok na cibuľke
Hubová masala s jarnou cibuľkou
Hubový thoran
Huby Manchurian
Chapati rolka s vajcom (Frankie)
Chana dal Vada
Chow chow subzi
Chunke Matar (hrach)
Idli (z hnedej ryze a cierneho urid dalu)
Idli (z ryze a urid dalu)
Indická "plážová" kukurica
Jeera Aloo (zemiaky s rímskou rascou)
Kachori (plnené s Urad dal)
Kande Pohe (ryžové fliačky/vločky s cibuľou; raňajky)
Kapustové pakory
Kapustovo - hrachové subzi v hlinenom hrnci
Kapustovo mrkvovy thoran
Karfiolová korma
Karfiolové subzi
Kapustové Subzi
Kešu baby zemiačky
Klíčky s kokosom
Kokosové čatní
Kokosovo - arašidové čatní
Kothimbir Vadi
Kukuričkovo hrachová masala
Makhana (lotosové semená) ako snack
Malai mushroom channe (huby, cícer na smotane)
Masala Aloo
Masala Arašidy
Masala Dosa (placky so zemiakovou prílohou; raňajky)
Masala Channe (korenený cícer)
Masala Masoor (korenená šošovica)
Methi malai matar (hrach na smotane s chuťou senovky gréckej)
Methi Muthia
Mooli subzi (biela redkovka s kokosom)
Moong dal so spenatom
Mrkvovo hrachový thoran
Mungo na cibuli
Okra Masala (korenená okra)
Okra s bielym makom
Opekaná Okra
Pakory z baby kukuričiek
Paprikovo - šampiňonovo - arašidová masala
Paradajková polievka
Paradajkové čatní
Paradajkovo - arašidové čatní
Paradajkovo - kokosové subzi
Parsi praženica (alebo Akuri, Egg bhurji)
Pav Bhaji (pouličné - žemle so zeleninou)
Pav Gobi (žemle s karfiolovou zmesou)
Pečené korenené baby zemiačky
Pečené Tondli
Pečený karfiol
Pečený karfiol 2.
Plantain masala
Plnené baby baklažány
Punugulu / Punukulu
Puri Bhaji (raňajky - pražené placky a zemiaková príloha)
Pudina Aloo
Rajma Masala (korenená fazuľa)
Rajma Sundal
Rava Upma (opekaná krupica; raňajky)
Sabudana Khichdi (sago perličky s arašidmi; pôstne jedlo)
Sago vada (pražené placky zo sago perličiek a zemiakov)
Smažené "krekry"
Subzi z fazuľových strukov
Šampiňónová masala
Šampiňóny s kokosovým mliekom
Shahi kaaju aloo (zemiaky s kešu orechmi)
Sparený amaranth
Subzi s lóbiou a šampiňónmi
Subzi z brokolicovych hlubov
Tamatar Pyaz ki Subzi (paradajky na cibuli)
Teplý cviklový šalát
Teplý šalát z mungo fazuliek
Thoran z jarných cibuliek
Thotakura Pappu (strukovina s amaranthom alebo špenátom)
Tondli masala (malé korenené tekvičky)
Toor dal chutney
Usal (strukovina s kokosom)
Vada Pav (žemľa so zemiakovou "šiškou"; pouličné)
Vermicelli Pulao (opekané tenké slíže so zeleninou)
Vyprážaná Okra
Vyprazane banany
Zemiakovo - karfiolova Samosa (pouličné)
Zeleninové Makhani (zelenina v hustej smotanovo-kešu omáčke)
Zeleninové subzi
Zemiakovo fazulkove subzi
Zemiaky s bielym makom
Zemiaky v kokosovom mlieku (Kerala štýl)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára