Recepty z Indie

  • Domov
  • O stránke
  • Zo života v Indii
  • Metódy na prípravu jedál
  • Kde mi chutí - recenzie
  • Ako chutí masala
  • Farebna India
  • V médiách
  • Filmy

piatok 5. marca 2010

Polievky

Brokolicová polievka (veg.)
Cícerová polievka (veg.)
Dal Shorva (veg. indický recept) 
Fazulová polievka
Hrachová krémová polievka
Husta paradajkovo sosovicova polievka  
Karfiolová polievka
Kuracia polievka
Kuracia polievka s cícerom
Kuracia polievka so šošovicou
Paradajková polievka (veg., indický recept)
Polievka z baranieho mäsa a zeleniny
Polievka z červenej šošovice s kokosovým mliekom (veg.)
Polievka z oranžovej šošovice 1. (veg.)
Polievka z oranžovej šošovice 2.
Šampiňónovo - pórková polievka s kokosovým mliekom
Šošovicová polievka (veg.)
Šošovicová polievka 2
Šošovicovo - paradajková polievka s cícerom
Vajíčkovo - syrová závarka do polievky
Zemiakovo - cícerová polievka

at marca 05, 2010
Odoslať e-mailomBlogovať!Zdieľať v službe TwitterZdieľať v službe FacebookZdieľať v službe Pinterest
Labels: rozdelenie receptov

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Novší príspevok Staršie príspevky Domov
Prihlásiť na odber: Zverejniť komentáre (Atom)

KONTAKT:

michsamant@gmail.com
Instagram: @recepty.z.indie
Facebook: Recepty z Indie

Rozdelenie receptov

  • Indické vegetariánske karí
  • Indické vegetariánske jedlá (aj pouličné)
  • Indické (aj iné) placky
  • Mäso - indické recepty
  • Mäso
  • Krevety a Ryby
  • Bezmäsité jedlá
  • Paneer
  • Ryža - indické aj neindické
  • Polievky
  • Šaláty
  • Nátierky
  • Chlieb, Pečivo a Múčne prílohy
  • Koláče, Dezerty a iné sladkosti, Sladké hlavné jedlá
  • Nápoje
  • Domáce výrobky a Koreniace zmesi
  • Články o surovinách

Vyhľadávať v tomto blogu

Obľúbené príspevky

  • Kuracie kari (pre zaciatocnikov)
    CO POTREBUJETE: 3 kuracie stehna aj s klbom; vykostene a nakrajane na rezanceky 3 struciky cesnaku 1/4 lyzicky zazvoru; stru...
  • Indické vegetariánske jedlá (aj pouličné)
    Aloo baigan ki subzi (zemiaky s baklažánom) Aloo baigan sukha (zemiaky s baklažánmi)  Aloo Bhindi (zemiaky s okrou)   Aloo Gobi ma...
  • Rožky
    ČO POTREBUJETE (na 8ks): 500g múky 150ml vlažného mlieka 150ml vlažnej vody 50ml oleja 1 plocha lyžica sušeného droždia 2 ly...
  • Kuracia tikka masala
     
  • Mangove Lassi
    CO POTREBUJETE: 1 pohar nakrajanej mangovej duziny (pouzijeme len dobre, sladke, zrele, stavnate mango) 1 pohar husteho bieleh...
  • Čo je to Okra?
    Okra je na Slovensku známa pod názvom Ibištek jedlý. V anglicky hovoriacich krajinách je známa pod názvom Ladies fingers. Plody su dlhé pr...
  • Domáci Panír पनीर
    Už dávnejšie som našla tento spôsob výroby indického syra Panír na internete a mám ho už veľakrát odskúšaný. Panír sa dá pripraviť na veľ...
  • Tulsi alebo "Svata bazalka"
    Tulsi alebo “Svata bazalka” je aromaticka rastlina, ktora rastie prevazne v tropoch. Pestuje sa pre nabozenske aj liecebne ucely. V juzn...
  • Baklažánová bharta
    Toto vegetariánske jedlo pochádza zo severnej Indie, štátu Punjab . Je niekoľko variácií jeho prípravy. Jedlo mi zachutilo u švagrinej, ...
  • Aloo Gobi masala
    Aloo znamená zemiak a Gobi znamená karfiol. Čiže zemiakovo-karfiolová zmes, ktorú podávame ako zeleninovú prílohu alebo s indickými plack...

Odporúčaný príspevok

Slivkove koblihy

Ako chuti masala

Ako chuti masala

Farebna India

Farebna India

Translate

Archív blogu

  • ►  2021 (11)
    • ►  apríla (2)
    • ►  marca (6)
    • ►  februára (3)
  • ►  2017 (41)
    • ►  septembra (2)
    • ►  augusta (4)
    • ►  júla (6)
    • ►  júna (12)
    • ►  mája (7)
    • ►  marca (3)
    • ►  februára (3)
    • ►  januára (4)
  • ►  2016 (62)
    • ►  novembra (3)
    • ►  októbra (1)
    • ►  septembra (3)
    • ►  augusta (7)
    • ►  júla (6)
    • ►  júna (3)
    • ►  mája (3)
    • ►  apríla (8)
    • ►  marca (8)
    • ►  februára (10)
    • ►  januára (10)
  • ►  2015 (101)
    • ►  decembra (10)
    • ►  novembra (5)
    • ►  októbra (4)
    • ►  septembra (8)
    • ►  augusta (11)
    • ►  júla (4)
    • ►  júna (10)
    • ►  mája (8)
    • ►  apríla (7)
    • ►  marca (9)
    • ►  februára (10)
    • ►  januára (15)
  • ►  2014 (127)
    • ►  decembra (15)
    • ►  novembra (6)
    • ►  októbra (7)
    • ►  septembra (7)
    • ►  augusta (6)
    • ►  júla (10)
    • ►  júna (9)
    • ►  mája (14)
    • ►  apríla (14)
    • ►  marca (13)
    • ►  februára (13)
    • ►  januára (13)
  • ►  2013 (149)
    • ►  decembra (9)
    • ►  novembra (11)
    • ►  októbra (15)
    • ►  septembra (12)
    • ►  augusta (11)
    • ►  júla (16)
    • ►  júna (10)
    • ►  mája (7)
    • ►  apríla (8)
    • ►  marca (18)
    • ►  februára (18)
    • ►  januára (14)
  • ►  2012 (192)
    • ►  decembra (21)
    • ►  novembra (18)
    • ►  októbra (12)
    • ►  septembra (17)
    • ►  augusta (13)
    • ►  júla (11)
    • ►  júna (10)
    • ►  mája (18)
    • ►  apríla (8)
    • ►  marca (21)
    • ►  februára (21)
    • ►  januára (22)
  • ►  2011 (259)
    • ►  decembra (23)
    • ►  novembra (20)
    • ►  októbra (14)
    • ►  septembra (11)
    • ►  augusta (27)
    • ►  júla (41)
    • ►  júna (35)
    • ►  mája (7)
    • ►  apríla (14)
    • ►  marca (19)
    • ►  februára (17)
    • ►  januára (31)
  • ▼  2010 (256)
    • ►  decembra (19)
    • ►  novembra (14)
    • ►  októbra (18)
    • ►  septembra (29)
    • ►  augusta (21)
    • ►  júla (28)
    • ►  júna (20)
    • ►  mája (33)
    • ►  apríla (29)
    • ▼  marca (45)
      • Čo je to asafoetida ? हींग
      • Sabudana khichdi
      • Zemiaky v kokosovom mlieku / Potatoes cooked in co...
      • Kuracia polievka so šošovicou
      • Čo je to Kokum ?
      • Krupicová kaša
      • Vada pav
      • Baranie kokosové karí
      • Čo je to Sago (alebo Sabudana) ?
      • Dusená kapusta
      • Cestoviny s brokolicou
      • Hrachové karí
      • Čo je to Jackfruit ? कटहल
      • Indický čaj s mliekom - Chai चाय
      • Čo je to Urad dal/Urid dal ?
      • Masala Dosa
      • Dal karí
      • Cícer na cibuľke
      • Granadír
      • Čo je to Amla ?
      • Chlieb
      • Dusený karfiol s kukuricou a hrachom
      • Príborom alebo rukou? Z taniera alebo z banánového...
      • Francúzske zemiaky
      • Kuracia korma (nepravá)
      • Kuracia polievka s cícerom
      • Recepty od citatelov
      • Články o surovinách
      • Indické vegetariánske karí
      • Polievky
      • Domáce výrobky a Koreniace zmesi
      • Nápoje
      • Koláče, Dezerty a iné sladkosti, Sladké hlavné jedlá
      • Šaláty
      • Nátierky
      • Sendviče, Bruschetty, Pice a Slané koláče
      • Chlieb, Pečivo a Múčne prílohy
      • Krevety a Ryby
      • Mäso
      • Bezmäsité jedlá
      • Ryža - indické aj neindické
      • Indické (aj iné) placky
      • Mäso - indické recepty
      • Panír
      • Indické vegetariánske jedlá (aj pouličné)
Top kulinárske blogy
Creative Commons License
Recepty z Indie by Michaela Samant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported License.
Based on a work at http://akochutimasala.blogspot.com/.
Používa službu Blogger.