• Ako zamraziť čerstvý hrach / How to store green peas
• Bešamel / Bechamel, basic recipe (white sauce)
• Cmar - náhražka / Substitute for Buttermilk
• Domáca Horčica / Homemade Mustard
• Domáca Majonéza / Homemade Mayonnaise
• Cmar - náhražka / Substitute for Buttermilk
• Domáca Horčica / Homemade Mustard
• Domáca Majonéza / Homemade Mayonnaise
• Domáca tatarka / Tartar sauce
• Garam masala
• Ghí - prepustené maslo / Ghee
• Jogurt - Dahi / Yogurt
• Korenie do Medovníčkov (alebo do Perníka) / Gingerbread spice
• Mandľové "mlieko" / Almond "milk"
• Maslo / Butter
• Garam masala
• Ghí - prepustené maslo / Ghee
• Jogurt - Dahi / Yogurt
• Karí pasta / Curry paste
• Kokosové "mlieko" / Coconut "milk"• Korenie do Medovníčkov (alebo do Perníka) / Gingerbread spice
• Mandľové "mlieko" / Almond "milk"
• Maslo / Butter
• Nakladaná cibuľa / Pickled onion
• Nakladaná cvikla / Pickled beetroot
• Nakladaná červená paprika / Pickled red capsicum
• Nakladaná kyslá kapusta / Sauerkraut
• Nakladané uhorky / Pickled cucumbers
• Paneer / Homemade Paneer
• Panch Phoron (zmes semien)
• Sambar Masala
• Sosík na pizzu alebo cestoviny / Tomato sauce for pizza or pasta
• Tahini pasta / Homemade Tahini
• Tvaroh / Cottage cheese
• Základ na každé "MAKHANI" / Basic Makhani gravy
• Nakladaná cvikla / Pickled beetroot
• Nakladaná červená paprika / Pickled red capsicum
• Nakladaná kyslá kapusta / Sauerkraut
• Nakladané uhorky / Pickled cucumbers
• Paneer / Homemade Paneer
• Panch Phoron (zmes semien)
• Sambar Masala
• Sosík na pizzu alebo cestoviny / Tomato sauce for pizza or pasta
• Tahini pasta / Homemade Tahini
• Tvaroh / Cottage cheese
• Základ na každé "MAKHANI" / Basic Makhani gravy
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára