Ako zamraziť čerstvý hrach / How to store green peas
Bešamel / Bechamel, basic recipe (white sauce)
Cmar - náhražka
Domáca Horčica
Domáca Majonéza
Garam masala
Ghí - prepustené maslo
Jogurt - Dahi
Korenie do Medovníčkov (alebo do Perníka) / Gingerbread spice
Mandľové mlieko
Maslo
Cmar - náhražka
Domáca Horčica
Domáca Majonéza
Garam masala
Ghí - prepustené maslo
Jogurt - Dahi
Karí pasta / Curry paste
Kokosové mlieko
Korenie do Medovníčkov (alebo do Perníka) / Gingerbread spice
Mandľové mlieko
Maslo
Nakladaná cibuľa / Pickled onion
Nakladaná cvikla
Nakladaná červená paprika
Nakladaná kyslá kapusta
Nakladané uhorky
Paneer / Homemade Paneer
Panch Phoron (zmes semien)
Sambar Masala
Sosík na pizzu alebo cestoviny
Tahini pasta
Tvaroh
Základ na každé "MAKHANI" / Basic Makhani gravy
Nakladaná cvikla
Nakladaná červená paprika
Nakladaná kyslá kapusta
Nakladané uhorky
Paneer / Homemade Paneer
Panch Phoron (zmes semien)
Sambar Masala
Sosík na pizzu alebo cestoviny
Tahini pasta
Tvaroh
Základ na každé "MAKHANI" / Basic Makhani gravy
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára