ČO POTREBUJETE ( na 2 porcie):
250g fazuľových strukov
1 veľká červená cibuľa
olej (slnečnicový alebo arašídový)
soľ
1/2 lyžičky mletej kurkumy
1/4 lyžičky mletého chilli korenia
1/2 lyžičky mletého koriandru
1/2 lyžičky mletej rímskej rasce
2 plné lyžice bieleho jogurtu (dahi)
hrsť nasekanej koriandrovej vňate
AKO POSTUPOVAŤ:
V panvici zohrejeme olej. Pridáme na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a na silnom ohni na rýchlo opečieme. Vyberieme na tanier a odložíme bokom do ďalšieho použitia.
V tej istej panvici zohrejeme opäť olej. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a restujeme domäkka.
Potom pridáme opečené struky, soľ, kurkumu, chilli korenie, koriander a rímsku rascu. Premiešame a 2 minúty na miernejšom ohni restujeme.
Potom pridáme jogurt, premiešame a na miernom ohni pod pokrievkou varíme 10 min.
Ozdobíme čerstvou koriandrovou vňaťou.
Podávame s Chapati.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára