pondelok 19. mája 2014

M.T.D.C. Tarkarli

Rezort, v ktorom sme byvali pocas dovolenky sa vola M.T.D.C. (Maharashtra tourism development corporation) Tarkarli. Nachadzaju sa tam chatky, ktore su rozmiestnene pomedzi stromy. Je tam ihrisko pre deti a rezort je priamo pri plazi. Ubytovanie nie je prave najlacnejsie, kedze chatky nie su prilis velke, ale aj tak sa nam tam pacilo, pretoze ma rezort dost velku rozlohu a je tam sukromie. Neboli sme nadseni jedlom, ani obsluhou... az na jedneho casnika. Lepsie jedlo bolo mimo tohto rezortu, hocikde inde v mensich restauraciach. Tato oblast je znama rybolovom, takze sme si dostatocne uzili ryb a plodov mora. Najviac sa mi pacili rana. Vzdy som sa okolo 7 hod. rano posadila pred chatku a pocuvala more. Po ranajkach sme sa vzdy presli po plazi. Na plazi chodili hore dolu s dvomi tavami, na ktorych sa ludia mohli odniest, chodil tam tiez konik, voz do ktoreho boli zapriahnute dva kone, dzip, ktory ponukal let na padaku a tiez stvorkolka, ktora sa pacila nasmu tatinovi. More nebolo prilis vhodne na plavanie a za celu dobu som tam nevidela nikoho v plavkach, a tak som sa ani ja neodvazila povyzliekat sa tam. Aj tak na mna pokukovali, pretoze do tejto oblasti cudzinci zatial este velmi nechodia. Takze sme sa cvachtali obleceni, ale celkom nam to stacilo. Vacsinu casu sme aj tak stravili vyletmi.


0

1

2

3

4

5

6

9
Na ubytovanie sluzili aj dve taketo lode, ktore boli drahsie ako chatky.

11
Ranajky byvali najlepsie - placky Amboli a chutney.

12
Tieto kravy vzdy chodili za kuchynu. 3-krat denne, dodrziavali pravidelny stravovaci rezim.

13
Fish thali.

14

17

18

19

20

21
Salonka je talent. Musim uznat, ze vzdy vybudovala z piesku nieco pekne.





22

23

24

25

26

27
Salonka letela! :)

28
Aj "po trave smyk" sme videli.

29
Kazdodenne vecerne divadlo miesto televizora....

30

31

5 komentárov:

  1. ahoj Miska, konecne mam trochu casu na citanie tvojich dovolenkovych pribehov...zacinam asi od konca,ale nevadi....dievcata tu maju nadherne fotografie..tie s vlasmi vo vetre a vobec!! nadhera jednym slovom :))..priebezne si pozriem ap precitam aj ostatne z vasej dovolenky po indii..aspon takto mi umoznis cestovat a snivat....pozdravujem :) A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miska, niektore fotografie sa mi nezobrazuju :(....skoda....ako vidim, more perfektne.....vlny ako v Goa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Adrika neviem kde bude problem, mozno potrebujes updejtnut flesh player. Ja ich vidim vsetky. Inak toto miesto je na hranici s Goa, takze urcite to pripomina tu severnu cast Goa trocha :)

      Odstrániť
  3. uz je to vporiadku :)....prekrasne :)

    OdpovedaťOdstrániť