utorok 9. decembra 2014

Chow chow subzi


IMG_7826


ČO POTREBUJETE:

olej
3 zelené chilli papričky 
1/2 lyžičky urid dal
1/3 lyžičky mletej kurkumy
niekoľko karí lístkov 
2 veľké červené cibule
2 chow chow (chayote)
soľ


IMG_7833



AKO POSTUPOVAŤ:

Chow chow okrájame ako zemiak. Prekrojíme na polovicu a vyberieme kôstku. Ďalej nakrájame na menšie kúsky a odložíme bokom do ďalšieho použitia.

IMG_7759

1


V hrnci zohrejeme olej, pridáme horčičné semienko, urid dal, chilli papričky (môžete ich nakrájať nadrobno) a karí lístky. Necháme rozvoňať. Pridáme kurkumu a premiešame.

2


Ďalej pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme domäkka.

3


Potom pridáme nakrájané chow chow, osolíme a udusíme na miernom ohni pod pokrievkov domäkka. Asi 10-15 minút. Keď je chow chow mäkké pridáme hrsť kokosu a ešte chvíľku restujeme na stredne silnom ohni.

4


Podávame s plackami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára