ČO POTREBUJETE:
200g čerstvých šampiňónov
asi 15ks fazuľových strukov
olivový olej
tymián (použila som sušený)
1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
1/4 lyžičky mletého muškátového orieška
2 lyžičky sušeného cesnaku
soľ
asi 4 lyžice kokosového mlieka
tvrdý syr
(napr. Parmezán - u nás je ťažké zohnať ho, preto som použila, aký som mala)
(napr. Parmezán - u nás je ťažké zohnať ho, preto som použila, aký som mala)
AKO POSTUPOVAŤ:
Šampiňóny očistíme a pokrájame na štvrtinky. Fazuľku odnitkujeme a pokrájame. Oboje dáme do zapekacej misky. Pridáme všetky ostatné suroviny, okrem syra. Premiešame.
Rúru predohrejeme na 230st. a pečieme 20 minút. Šampiňóny a fazuľku presypeme trochou strúhaného syra a dáme naspäť do horúcej rúry, aby sa syr roztopil. Už nepečieme.
Podávame ako prílohu ku grilovanému mäsu alebo len tak s hriankou, alebo aj bez nej.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára