utorok 16. júna 2015

Pečená fazuľka a šampiňóny


Pecene fazulky a sampinony



ČO POTREBUJETE:

200g čerstvých šampiňónov 
asi 15ks fazuľových strukov
olivový olej
tymián (použila som sušený)
mleté čierne korenie
mletý muškátový orech
soľ
asi 4 lyžice kokosového mlieka
tvrdý syr
(napr. Parmezán - u nás je ťažké zohnať ho, preto som použila, aký som mala)


Pecene fazulky a sampinony



AKO POSTUPOVAŤ:

Šampiňóny očistíme a pokrájame na štvrtinky. Fazuľku odnitkujeme a pokrájame. Oboje dáme do zapekacej misky. Pridáme všetky ostatné suroviny, okrem syra. Premiešame.

Pecene fazulky a sampinony


Rúru predohrejeme na 230st. a pečieme 20 minút. Šampiňóny a fazuľku presypeme trochou strúhaného syra a dáme  naspäť do horúcej rúry, aby sa syr roztopil. Už nepečieme.

Podávame ako prílohu ku grilovanému mäsu alebo len tak s hriankou, alebo aj bez nej.

Pecene fazulky a sampinony

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára