nedeľa 26. júna 2016

Nátierka z kuracieho mäsa z polievky / Bread spread made of leftover chicken from the soup


Natierka z kuracieho masa z polievky




ČO POTREBUJETE:

kuracia mäso z polievky / leftover chicken from the soup
cesnak aj mrkva z polievky / garlic and carrots from the soup
medová horčica / honey mustard
majolka / mayo
červená cibuľa / red onion


Natierka z kuracieho masa z polievky



AKO POSTUPOVAŤ:

Mäso, cesnak, mrkvu, horčicu a majolku rozmixujeme na konzistenciu nátierky. Dáme do misky, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a premiešame. Dáme vychladiť a podávame s chlebom, pečivom alebo krekrami. / Chicken, garlic, carrots and mayo grind until you get paste/dip. Transfer it to the bowl, add chopped onion and stir well. Store in the fridge and serve with bread or crackers.

Množstvá nepíšem, všetko pridávajte podľa toho koľko mäsa máte z polievky a podľa vašej chuti. Nesolila som, pretože som použila kupovanú majolku a ta je už ochutená. Nátierka chuťovo pripomína tresku ako ju poznáme z obchodu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára