nedeľa 26. júna 2016

Nátierka z kuracieho mäsa z polievky


Natierka z kuracieho masa z polievky




ČO POTREBUJETE:

kuracia mäso z polievky
cesnak aj mrkva z polievky 
medová horčica
majolka


Natierka z kuracieho masa z polievky



AKO POSTUPOVAŤ:

Mäso, cesnak, mrkvu, horčicu a majolku rozmixujeme na konzistenciu nátierky. Dáme do misky, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a premiešame. Dáme vychladiť a podávame s chlebom, pečivom alebo krekrami.

Množstvá nepíšem, všetko pridávajte podľa toho koľko mäsa máte z polievky a podľa vašej chuti. Nesolila som, pretože som použila kupovanú majolku a ta je už ochutená. Nátierka chuťovo pripomína tresku ako ju poznáme z obchodu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára