Restauracia Gaylord (nachadza sa v blizkosti Churchgate) bola prva restauracia, ktoru som v Mumbai navstivila. Vtedy som este nebola zbehla v kuchyni a bola som dost neschopna. Nevedela som ani ako by som si kuraci rezen urobila, pretoze hotovu struhanku v obchode nepredavali a ja som si myslela, ze to musi byt len taka kupovana (naozaj som bola take teliatko!). A tak ma restauracia oslovila hlavne vyberom "kontinentalnej" kuchyne, co je ta cast menu pre bielych turistov, ktorym idu plamene z ust, ked ochutnaju indicku stravu. Od vtedy sme do tejto restauracie zavitali vzdy, ked sme boli v Mumbai. Inak to nebolo ani tentokrat. Po kratkej prechadzke sme si dali dobru veceru.
Prisli sme troska skor, a tak nas usadili vonku, kym vnutri este upratovali, aby sa hostia citili prijemne. Pred restauraciou maju tiez posedenie a je tam pripojeny aj maly obchodik s pecivom a kolacikmi.
Potom nas pozvali dnu. Interier posobi ako nobl restauracia, kde by mal clovek slusne sediet, ale v skutocnosti je to rodinna restuaracia, kde sa nikto krivo nepozrie ani na placuce, ci pobehujuce dieta. Casnici boli velmi mili, obsluhovali s usmevom. Kedze moje deti su typicke dedinske dievcata, pri otazke, co budeme pit obe zahlasili, ze kokosovu vodu. Pravdepodobne su tam na to zvyknuti, kedze tam chodi vela turistov (a mozno si tiez pytaju kokosovu vodu), pretoze casnik s usmevom hned prikyvol, ze to nebude problem. A tak obe dostali svoj oblubeny napoj.
Dali sme si vsetci polievku - cream of mushroom a kremovu paradajkovu. Ja som mala paradajkovu a chutila vyborne. Potom nasledovalo hlavne jedlo, indicke menu a placky, dievcata si dali spagety Bolognese, Sanabka kuracie masko so zeleninou a ja som neodolala jahnaciemu bourguignon. A urobila som velmi dobre. Chutilo to famozne! Neviem ako chuti originalne jedlo, toto malo mozno taky indicky podton - troska palilo, ale len tak prijemne. Nevedela som si vynachvalit.
Dali sme si vsetci polievku - cream of mushroom a kremovu paradajkovu. Ja som mala paradajkovu a chutila vyborne. Potom nasledovalo hlavne jedlo, indicke menu a placky, dievcata si dali spagety Bolognese, Sanabka kuracie masko so zeleninou a ja som neodolala jahnaciemu bourguignon. A urobila som velmi dobre. Chutilo to famozne! Neviem ako chuti originalne jedlo, toto malo mozno taky indicky podton - troska palilo, ale len tak prijemne. Nevedela som si vynachvalit.
A po hlavnom jedle nasledovala zmrzlina a kolaciky. Ja som mala broskynovy pie s vanilkovou zmrzlinou. Vyborna bodka za vybornou vecerou.
Mladsia dcerka sa svojho jedla ani nedotkla, tak sme si to dali zabalit s tym, ze mozno bude jest doma. Ale kym sme cakali na sofera s autom, prislo k nam malicke dievcatko v otrhanych satockach a len tak postavalo, nezobralo. A tak som jej zabalene jedlo podala, postrapatila ju a ona nam potom este kyvala :) Krajsi vecer si uz ani neviem predstavit.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára