utorok 23. augusta 2016

Kuracia pečeň s paprikou / Chicken liver with red bell pepper




ČO POTREBUJETE (na 2 porcie):

5ks kuracích pečení

ghee (alebo maslo)
8ks jarných cibuliek
(alebo 1 menšia červená cibuľa + koriandrová vňať)
1 červená paprika

mleté čierne korenie
sušený tymián

1 lyžica tmavej sójovej omáčky
1 lyžica medovej horčice
1 menšia rozmixovaná paradajka

soľ




AKO POSTUPOVAŤ:

V panvici zohrejeme trocha ghee. Pridáme nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku (dolnú časť) a papriku a chvíľku restujeme. 

Potom pridáme nakrájanú pečeň, tymián, mleté čierne korenie a pečeň na silnom ohni zatiahneme. Pridáme sójovú omáčku, horčicu a rozmixovanú paradajku, prikryjeme a dusíme 10 - 12 minút. Hotovú pečeň troška osolíme, posypeme nadrobno nasekanou zelenou časťou jarnej cibuľky, premiešame a môžeme podávať s chlebom alebo zemiakovou kašou.

Pre obmenu:

V panvici zohrejeme trocha ghee. Pridáme nadrobno nakrájanú 1 menšiu červenú cibuľu a papriku a chvíľku restujeme. 

Potom pridáme nakrájanú pečeň, tymián, mleté čierne korenie a pečeň na silnom ohni zatiahneme. Pridáme tmavú sójovú omáčku, horčicu a rozmixovanú paradajku, prikryjeme a dusíme 10 - 12 minút. Hotovú pečeň troška osolíme, posypeme nadrobno nasekanou koriandrovou vňaťou premiešame a môžeme podávať s chlebom alebo zemiakovou kašou



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára