Recepty z Indie / Recipes from India
Domov
O stránke / About my blog
Zo života v Indii / Life in India
Ako chutí masala / The taste of masala
Farebná India / Colorful India
Filmy / Movies
Cookies policy
nedeľa 1. februára 2015
Fazuľkové struky so šampiňónmi / Green beans with mushrooms
Prejsť na celý článok »
piatok 30. januára 2015
Kapok buds (Shalmali)
Kapok buds
sa používajú prevažne v juho-indickej kuchyni a to hlavne v štáte Karnataka. Aby sme dostali z nich čo najviac, treba ich vložiť do horúceho oleja alebo ghee (tadka). Ich chuť je niečo medzi horčičnými semienkami a čiernym korením.
Prejsť na celý článok »
nedeľa 25. januára 2015
66. Den republiky
Prejsť na celý článok »
sobota 24. januára 2015
Ber (indická slivka) / Ber (indian plum)
Prejsť na celý článok »
utorok 20. januára 2015
Kuracia shahi korma / Chicken shahi korma
Prejsť na celý článok »
piatok 16. januára 2015
Vylet do Ponnapudi
Prejsť na celý článok »
Novšie príspevky
Staršie príspevky
Domov
Prihlásiť na odber:
Príspevky (Atom)