ČO POTREBUJETE:
kuracie stehná
soľ
ghee
na trojobal:
hladká múka
vajcia
domáca strúhanka
AKO POSTUPOVAŤ:
Kuracie stehná umyjeme, osušíme, nasolíme.
Postupne obalíme v múke, v rozšľahanom vajíčku (do ktorého som vmiešala trocha mlieka a štipku soli) a v strúhanke.
Plech vymastíme s ghee, obalené kuracie stehná a kĺby naň uložíme tak, aby sa neprekrývali. Na každý kúsok ešte dáme trocha ghee a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200 st. na 25 minút. Potom ich obrátime a pečieme ďalších 25-30 minút.
Postupne obalíme v múke, v rozšľahanom vajíčku (do ktorého som vmiešala trocha mlieka a štipku soli) a v strúhanke.
Plech vymastíme s ghee, obalené kuracie stehná a kĺby naň uložíme tak, aby sa neprekrývali. Na každý kúsok ešte dáme trocha ghee a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200 st. na 25 minút. Potom ich obrátime a pečieme ďalších 25-30 minút.
🍗 🍗 🍗
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára