sobota 24. decembra 2011

Kuracie stehná vyprážané v rúre / Chicken legs fried in the oven


Kuracie stehna vyprazane v rure na ghee



ČO POTREBUJETE: 

kuracie stehná / chicken legs
soľ / salt
ghee / ghee

na trojobal / for crust: 
hladká múka / flour
vajcia / eggs
domáca strúhanka / breadcrumbs 


Kuracie stehna vyprazane v rure na ghee



AKO POSTUPOVAŤ: 

Kuracie stehná umyjeme, osušíme, nasolíme. / Wash chicken legs with the water, dry and sprinkle some salt on them.

Kuracie stehna vyprazane v rure na ghee


Postupne obalíme v múke, v rozšľahanom vajíčku (do ktorého som vmiešala trocha mlieka a štipku soli) a v strúhanke. / Work with each leg separately. Dip the leg in the flour, then eggs (whipped with the fork with little bit of milk and pinch of salt) and finally in breadcrumbs. 

Kuracie stehna vyprazane v rure na ghee


Plech vymastíme s ghee, obalené kuracie stehná a kĺby naň uložíme tak, aby sa neprekrývali. Na každý kúsok ešte dáme trocha ghee a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200 st. na 25 minút. Potom ich obrátime a pečieme ďalších 25-30 minút. / Rub baking tray with some ghee, place your coated chicken legs on it and drizzle some extra ghee on the top of each leg. Preheat the oven to 180 - 200deg and bake legs for 25min on both sides.

Kuracie stehna vyprazane v rure na ghee



Kuracie stehna vyprazane v rure na ghee

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára