1/2 lyžičky mletej kurkumy
1/2 lyžičky mletého koriandru
1/2 lyžičky rímskej rasce
soľ
voda na podliatie
1/2 lyžičky garam masala
hrsť nalúskaného hrachu (alebo mrazený)
čerstvá koriandrová vňať
čerstvá koriandrová vňať
AKO POSTUPOVAŤ:
V panvici si zohrejeme ghee. Pridáme kurkumu, rímsku rascu a mletý koriander a minútku popražíme.
Jedlo je vhodné ako príloha k vegetariánskemu karí a ryži alebo si k nemu môžete urobiť rôzne placky.
Tak toto ma Miška "baví". Minibaklažány u nás nedostať (možno v Metre-ale to už treba kúpiť celú prepravku :(), myslíš, že to bude vadiť z normálnych?
OdpovedaťOdstrániťIvi, urcite to pojde aj z velkych, len by som ich najprv nasolila a nechala vypotit, aby neboli horke. Tieto male su obycajne neni horke.
OdpovedaťOdstrániťVypotíme, urobíme :), díky za recept.
OdpovedaťOdstrániťAhoj Miska, tvoju stranku si uz budem musiet nastavit ako 'home page', co sem stale chodim a hladam inspiracie. Vyskusala som uz vela receptov, medzi nimi aj tento. No, celkom dobre to bolo, len mne ten baklazan otmavel:) Prvykrat som jedla baklazan a stale zijem:) Vdaka za recept.
OdpovedaťOdstrániťKatka, ked baklazan pokrajas, hned ho hod do osolenej vody az do vtedy, kym ho nepojdes varit. Nemal by stmavnut.
OdstrániťHej? Ok,vyskusam, dikes.
OdpovedaťOdstrániťmňaaaaam, akurát som ich dokončila,, sú famózne..:-)
OdpovedaťOdstrániťDakujem, som rada, ze chutilo :)
Odstrániť