sobota, 10. januára 2015

Kesu cibulova natierka


Kesu cibulova natierka



CO POTREBUJETE:

hrst nesolenych kesu orechov
2 vacsie cervene cibule
voda
olej
sol
mlete cierne korenie
cerstve listky bazalky thajskej (alebo obycajnej aku mate)


Kesu cibulova natierka



AKO POSTUPOVAT:

Kesu orechy oplachneme a dame do hrnca. Zalejeme vodou, privedieme k varu a varime 3 minuty. Scedime a vodu z nich si odlozime. Cibulu pokrajame a na oleji orestujeme dohneda. Vychladnute orechy a cibulu dame do mixera, pridame troska vody z kesu orechov, sol, korenie a bazalkove listky a vymixujeme na pastu/natierku (vodu z kesu orechov si pridavajte po troske, podla toho aku hustu natierku chcete). Prelozime do misky, ak treba dochutime este a ulozime do chladnicky v dobre uzavretej nadobe. Lepsie chuti vychladena. 

Kesu cibulova natierka


Podavame s chlebom alebo pecivom.


Kesu cibulova natierka



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára