sobota 19. júna 2010

Kakaová plnka / Cocoa butter cream

Pre mňa najjednoduchšia plnka vhodná na tortu alebo na rezy.


Kakaova plnka



ČO POTREBUJETE:

250g masla na pečenie
2 lyžice kakaa
300ml mlieka
45g vanilkového pudingového prášku
200g jemného kryštáľového cukru (caster sugar)

(rozpis je na menší Piškótový korpus)




AKO POSTUPOVAŤ:

Z mlieka, cukru a vanilkového pudingu uvaríme polohustý puding. Necháme ho poriadne vychládnuť. Kým chládne občas ho treba premiešať, aby sa na povrchu nevytvorila šupa.

1


Zmäknuté maslo, izbovej teploty vymixujeme, pridáme kakao a znova vymixujeme. 

2


Postupne pridáme poriadne vychládnutý puding a zamixujeme ho do masla.

3

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára