Dnes poobede mali všetci chuť na niečo na zahryznutie. Chlieb som upečený nemala, pohrabala som sa trošku v chladničke a dala dokopy takúto "jednohubku", ktorú nakoniec všetci chválili :)
ČO POTREBUJETE:
baby zemiačky
šampiňóny (čerstvé)
soľ
sušené oregano
sušená petržlenová vňať
sladká mletá paprika
olivový olej
AKO POSTUPOVAŤ:
Zemiaky kefkou očistíme (nešúpeme), pokrájame na polovičky, povaríme asi 5min vo vode, scedíme a dáme na plech. Šampiňóny očistíme, pokrájame na plátky a pridáme k zemiakom. Osolíme, poprášime oreganom, petržlenovou vňaťou a troška s mletou sladkou paprikou. Polejeme olivovým olejom a premiešame. Rúru predohrejeme na 200st. a pečieme 45minút.
Pár obrázkov z poobednej prechádzky..... synovec z Mumbai prišiel k nám na prázdniny.
nádherné fotky a lákavé jedlo, také pečené by som mohla jesť každý deň a ešte kde sú šampiňóny, mňam :-))...to more je krásne! :-))
OdpovedaťOdstrániťmnam! vyskusam!
OdpovedaťOdstrániťJe to velmi dobre, dokonca aj synovec, co je zvyknute na stiplavejsie jedla chvalil a povedal, ze toto bolo jedlo dna :)
OdpovedaťOdstrániťto verím :-))
OdstrániťMiška, tak toto si dám zajtra na obed...to mi sadne k mojej strave. Už sa tešíím :-).
OdpovedaťOdstrániťMiška, tak som si pochutila :-). Doteraz ma nenapadla kombinácia zemiaky a huby :-D. Dík za inšpiráciu, určite si to budem robiť častejšie.
OdpovedaťOdstrániťSom rada :)
OdstrániťMiluju pecene brambory, takze to vazne muselo byt skvele :) A mas nadherne fotky :)
OdpovedaťOdstrániťDakujem :)
OdpovedaťOdstrániťOch vypadá to krásně!!! určitě vyzkouším:))
OdpovedaťOdstrániťrecept vypadá krásně, není to Goa?
OdpovedaťOdstrániťNie nie, je to vychodne pobrezie Indie. Konkretne pri meste Nellore, stat Andhra Pradesh.
Odstrániť