nedeľa 6. mája 2012

Kuracie rolky s paneerom a mangovým chutney


Kuracie rolky s paneerom a mangovym chutney




ČO POTREBUJETE:

kuracie prsia
soľ
mleté čierne korenie
paneer
mangové chutney

na trojobal:
hladká múka 
vajíčka
strúhanka 

na vysmážanie v rúre:
ghee


Kuracie rolky s paneerom a mangovym chutney




AKO POSTUPOVAŤ:

Kuracie prsia naklepeme, osolíme z oboch strán, poprášime mletým čiernym korením a v tenkej vrstve potrieme mangovým chutney.

Nastrúhame si paneer a uložíme na stranu s mangovým chutney. Prsia zrolujeme a stred a kraje prichytíme špajdličkami.

Rolky obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Pekáč potrieme s ghee, rolky naň uložíme a pokvapkáme trochou ghee.

Rúru si predohrejeme na 200-220st. Rolky pečieme z jednej strany 20 minút, potom ich vyberieme, obrátime a znova troška pokvapkáme s ghee a dopečieme 20 minút aj z druhej strany pekne do hneda.



Ako prílohu sme mali zemiakové pyré.

2 komentáre:

  1. páči sa mi že sa pečú v rúre, tak som ešte neskúšala, vďaka za inšpiráciu :-) Miška, si ma rozosmiala, ako si napísala v úvode, že čím si klepala mäso :-))))Prajem krásny dník! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie tvoje indické šnicle vyzerajú skoro ako moje pražské :-) super!

    OdpovedaťOdstrániť