ČO POTREBUJETE:
1 malá brokolica
1 vajce
soľ
troška mletého čierneho korenia
1/2 lyžičky mletého koriandru
2 strúčiky cesnaku
veľká hrsť strúhaného syra
(použila som cheddar)
3 plné lyžičky mletých mandlí
strúhanka
ghee
AKO POSTUPOVAŤ:
Brokolicu 15 minút povaríme vo vode. Scedíme, dáme do misky a roztlačíme vidličkou. Pridáme ostatné suroviny, okrem ghee a strúhanky.
Pekáč potrieme ghee. Z brokolicovej zmesi tvarujeme menšie fašírky, obalíme ich v strúhanke a ukladáme na pekáč. Na každú ešte kvapneme troška ghee.
Rúru predohrejeme na 200st. Fašírky pečieme 20 minút z jednej strany, obrátime a potom 15 minút z druhej strany.
Rúru predohrejeme na 200st. Fašírky pečieme 20 minút z jednej strany, obrátime a potom 15 minút z druhej strany.
Podávala som so zemiakovo-cesnakovým pyré.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára