200g paneeru
200ml hrnček mrazeného hrášku
olej
1/4 lyžičky asafoetida
2 stredne veľké červené cibule
2 stredne veľké rajčiny
1 lyžička cesnakovo zázvorovej pasty
soľ
2 plné lyžice karí pasty (podľa tohoto receptu)
voda podľa potreby
1 lyžička sušených lístkov senovky gréckej
1 zelená chilli paprička
hrsť čerstvej koriandrovej vňate
trocha kokosového mlieka
AKO POSTUPOVAŤ:
V panvici zohrejeme olej, pridáme asafoetida a nasekanú cibuľu, restujeme domäkka.
Potom pridáme nakrájané rajčiny, cesnakovo zázvorovú pastu, soľ, premiešame a pod pokrievkou na miernom ohni varíme 30 min. Občas premiešame.
Pridáme karí pastu, premiešame. Pridáme trocha vody a chilli papričku, premiešame. Pridáme senovku, premiešame a pod pokrievkou na miernom ohni varíme 5 min.
Ďalej pridáme hrach, nakrájaný paneer, premiešame. Pridáme koriandrovú vňať, troška kokosového mlieka (ak treba upravíme si hustotu vodou), premiešame a znova povaríme na miernom ohni pod pokrievkou 5 min.
Podávame s plackami (chapati, puri, bhatura) alebo s Jeera rice (ryžou s rímskou rascou).
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára