ČO POTREBUJETE:
500g kuracích pŕs
soľ
soľ
na marinádu:
3 veľké vajíčka
1 lyžička horčice
1 lyžica tmavej sójovej omáčky
2 lyžice sladkej chilli omáčky
1 lyžica medu
1 lyžica medu
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
1/2 lyžičky sladkej mletej papriky
1 lyžička sušeného cesnaku
2 lyžice oleja
sezam
AKO POSTUPOVAŤ:
Druhý deň mäso v marináde vyberieme, rozpálime wok, pridáme lyžicu oleja, mäso s marinádou, osolíme ho a na silnom ohni ho chvíľu opekáme, aby sa zatiahlo. Podlejeme ho troškou vody a pod pokrievkou dusíme 20 minút. Občas premiešame.
Podávame s ryžou, môžeme posypať troškou sezamu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára