streda 8. septembra 2010

Kuracia 10-minútovka



11IMG_0136


ČO POTREBUJETE:

800g kuracích pŕs
soľ

na marinádu:
2 vajíčka
1 lyžička horčice
1 lyžica tmavej sójovej omáčky
2 lyžice sladkej chilli omáčky
1 lyžica medu
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
1/2 lyžičky sladkej mletej papriky
2 lyžice oleja


11IMG_0141



AKO POSTUPOVAŤ:

V miske zmiešame všetky suroviny na marinádu, pridáme na menšie kúsky pokrájané kuracie mäso a uložíme do chladničky na noc.

Druhý deň mäso v marináde vyberieme, rozpálime wok, pridáme lyžicu oleja, mäso, osolíme ho a na silnom ohni ho chvíľu opekáme, aby sa zatiahlo. Podlejeme ho troškou vody a pod pokrievkou dusíme 10 minút. Občas premiešame.

1


Podávame s ryžou alebo zemiakovým pyré.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára