ČO POTREBUJETE:
kuracie prsia (z jedného kuraťa)
soľ
na cestíčko:
1 vajce (na prsia z jedného kuraťa)
mlieko
hladká múka
2 lyžičky sezamu
mleté čierne korenie
1 lyžička sušeného cesnaku
1/3 lyžičky prášku do pečiva
štipka soli
ghee a trocha oleja na vysmážanie (použite, na čom zvyknete vy vysmážať)
AKO POSTUPOVAŤ:
Kuracie prsia prerežeme na plocho, aby sme získali 2 tenšie rezne, na krajoch troška narežeme a zľahka naklepeme. Z oboch strán osolíme. V panvici rozhorúčime ghee. Keď je ghee horúce, oheň zmiernime a kuracie prsia najprv obalíme v múke, potom ponoríme do pripraveného cestíčka a dobre ním obalíme. Položíme do ghee. Vysmážame na miernom ohni z oboch strán dohneda.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára