Je to zmes korenia, ktorá sa používa v kuchyni štátu Maharashtra, napríklad do Amti alebo do Masale bhat, ale aj do rôznych subzies, usals.
utorok 26. novembra 2024
piatok 8. novembra 2024
štvrtok 17. októbra 2024
sobota 5. októbra 2024
Shankarpali
Shankarpali môže byť na sladko alebo na slano (Namak paare). Toto moje je na sladko, takto sa pripravuje v Maharashtre a to väčšinou počas festivalu Diwali. Ale môžete ho kúpiť v miestnych malých obchodoch počas celého roka, pretože je obľúbeným snackom k čaju.
Shankarpali sa nazýva aj Shakkarpara / Shakkar Pare / Khurma / Murali / Lakdi Mithai atď a tie pripravené s jaggery sa nazývajú Gur Shankarpali / Jaggery Shakarpara / Gur Pare.
streda 25. septembra 2024
Prihlásiť na odber:
Príspevky (Atom)