ČO POTREBUJETE (na 2 porcie):
olej
1 veľká červená cibuľa
1/2 lyžičky mletej kurkumy
1/2 lyžičky kašmírskeho chilli korenia
150-200g fazuľkových strukov
200g šampiňónov
soľ
2 plné lyžice domácej karí pasty
1 lyžička sušených lístkov senovky gréckej
voda podľa potreby
AKO POSTUPOVAŤ:
V kadhai zohrejeme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme domäkka.
Potom pridáme kurkumu, kašmírske chilli korenie a premiešame. Pridáme nakrájané fazuľkové struky, šampiňóny, soľ a premiešame.
Pridáme karí pastu, vodu podľa potreby, sušené lístky senovky gréckej a karí privedieme k varu. Oheň zmiernime a karí varíme pod pokrievkou asi 15min.
Podávame s ryžou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára