nedeľa 5. októbra 2014

Malai Paneer


IMG_5685



ČO POTREBUJETE:

200g Paneeru
1 lyžica ghee
3 stredne veľké červené cibule
4 strúčiky cesnaku
1/3 lyžičky mletej kurkumy
1/3 lyžičky mletého koriandru
1/3 lyžičky mletého chilli korenia
soľ
200ml sladkej smotany 
1/3 lyžičky tandoori masala
hrsť čerstvej koriandrovej vňate 


IMG_5675



AKO POSTUPOVAŤ:

V panvici zohrejeme ghee. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme dohnedkava. Pridáme cesnak a ešte minútku restujeme.

1


Potom pridáme kurkumu, koriander a chilli korenie. Premiešame a minútku restujeme.

2


Pridáme nakrájaný paneer a dobre premiešame, aby sa obalil cibuľou aj korením.

3


Pridáme soľ, sladkú smotanu a premiešame. 2 minúty povaríme na miernom ohni.

4


Nakoniec pridáme tandoori masala a nasekanú koriandrovú vňať, premiešame, ešte minútu povaríme na slabom ohni a je hotovo. 

5


Panvicu prikryjeme a paneer necháme 15 minút postáť. Podávame s plackami. My sme mali Chapati a nakrájanú červenú cibuľu pokvapkanú citrónom.



IMG_5681

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára