pondelok 5. apríla 2010

Zelenina s arašidami

100_1173



ČO POTREBUJETE:

hrsť arašidov nesolených
olej
1/2 lyžičky horčičného semienka
štipka kurkumy
1 mrkva
4 baby kukuričky 
1 zelená paprika
1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
soľ
voda
1 jarná cibulka




AKO POSTUPOVAŤ:

Hrsť arašidov opečieme na suchej panvici a keď vychladnú pomelieme na prášok.






Na oleji necháme prasknúť horčičné semienko. Pridáme kurkumu a zeleninu (mrkvu, papriku a baby kukuričky). Pridáme mleté čierne korenie, osolíme a minútku opekáme.






Potom pridáme pomleté arašidy a premiešame.






Zalejem kokosovým mliekom a trochou vody a zakryté varíme na slabom ohni, kým sa tekutina nevstrebe a zeleninka zostane hustá a mäkká.






Posypeme nasekanou jarnou cibuľkou a odložíme z ohňa. Necháme 5 minút zakryté postáť.




Podávame s plackami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára