Bruschetta . . . topinka . . . bruschetta . . . topinka . . . neviem sa rozhodnúť. Čo si myslíte vy? A záleží na tom? Hlavne, že je to také jednoduché a dobré :)
ČO POTREBUJETE:
olej na opečenie chleba
na paradajky:
3 stredne veľké paradajky, nakrájané nadrobno
soľ
mleté čierne korenie
bazalku
(ja som mala len sušenú, ale čerstvá je vždy lepšia)
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja
šťava z limetky
AKO POSTUPOVAŤ:
Najprv som si ráno upiekla domáci chlieb. Použila som na cesto len múku, soľ, droždie, trocha olivového oleja a vodu. Vrch som pred pečením ani počas pečenia nepotierala ničím, len som ho zľahka poprášila múkou.
Plátok chleba opečieme na troche oleja do hneda, preložíme na tanier a ešte na teplý uložíme paradajkovú zmes.
♡ ♡ ♡
Podávame teplé.