ČO POTREBUJETE:
3 väčšie zemiaky, uvarené v šupke
1 veľká červená cibuľa, nakrájaná nadrobno
1/2 lyžičky mletej kurkumy
trocha mletého čierneho korenia
1/2 lyžičky kašmírskeho mletého čili korenia
100ml kokosového mlieka
soľ
hrsť nasekanej koriandrovej vňate
olej
AKO POSTUPOVAŤ:
V hrnci zohrejeme olej. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a kurkumu a cibuľu na miernom ohni popražíme do mäkka. Potom pridáme mleté čierne korenie, čili korenie a nakrájané zemiaky a premiešame. Pridáme soľ a kokosové mlieko, zvýšime oheň a za premiešavania dovaríme, aby sa mlieko vstrebalo do zemiakov a celá zmes troška zhustla (je to chvíľka). Pozor, aby ste miešaním zemiaky príliš nerozbili. Nakoniec hrniec odstavíme z ohňa, pridáme nasekanú koriandrovú vňať, premiešame a zakryté necháme 10 minút odpočinúť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára